logo

VALORILE NOASTRE


egalitatea de sanse, creativitate, cetățenia europeană, educatia integrata

VIZIUNEA NOASTRA

Prin DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION tinerii au oportunitatea de a avea o organizatie in care initiativa si creativitatea lor sa fie incurajate, aspiratiile, dorintele si visele lor se regasesc in proiecte care sunt puse in aplicare.


MISIUNEA NOASTRA

Suntem un grup de entuziasti care ne-am asumat o misiune ambitioasa sa oferim tinerilor dintr-un orasel cu putin peste 10.000 de locuitori, experienta participarii active intr-un ONG.

Am participat la organizarea de proiecte si programe de tineret, numeroase alte activitati desfasurate sub initiative nationale si europene si vom folosi tot ceea ce am invatat pentru ai incuraja pe tineri sa devina mai increzatori, mai curajosi, le dam posibilitatea sa se exprime, sa-si descopere personalitatea.

Expertiza noastra acopera conceperea si organizarea de evenimente, scrierea de proiecte pentru accesare de fonduri, crearea de imagine organizational, organizarea de cursuri.

Activitatea noastra se va concentra in judetul Dambovita fara a exclude posibilitatea de a desfasura proiecte in alte zone ale tarii si in strainatate.

Suntem o organizatie de tineret, proiectele si programele noastre se adreseaza in principal persoanelor cu varsta cuprinsa intre 13- 30 ani, aceasta nu exclude cooperari si proiecte care se adreseaza altor categorii de varsta: copiilor, adultilor si chiar seniorilor.

Credem in valoarea educatiei nonformale pentru ca toti invatam, oriunde, tot timpul, devenind constienti de asta putem construi un viitor valoros pe plan personal, profesional, social, cultural si civic.

Organizatia noastra nu este este o alternativa de petrecere a timpului liber ci un mod de implicare activa care tine de indivualitatea si personalitatea fiecaruia, de scoala, de familie, de cercul de prieteni, de comunitate.

In tot ce facem ne bazam pe voluntari, cerem oamenilor sa ne doneze din timpul lor, sa faca ceea ce stiu sau ar fi dorit sa faca si nu au avut unde sau cum. Ideea de voluntariat nu este foarte raspandita in Romania, dar vom incerca sa contribuim si noi la raspandirea ei, pe langa foarte multi altii care au inceput sa faca asta inaintea noastra.

Conform statutului asociatia noastra este o persoana juridica fara scop patrimonial, non profit, nonguvernamentala, apolitica cu scop educative-informativ, cultural si filantropic.

Am scris cum ne vedem noi, apoi ceea ce spun actele oficiale, ne veti cunoaste mai bine participand la actiunile pe care le propunem, sau solicitandu-ne sprijinul pentru proiecte.